SHIPPING TO SWEDEN | NORWAY | DENMARK | FINLAND

Handla tryggt på PHAXswimwear.se

Det är enkelt och tryggt att handla hos oss!
Du väljer vilken storlek som passar dig, och klickar därefter på knappen ”köp”. Dina varor hamnar därefter i kundkorgen och du kan enkelt slutföra din beställning genom att klicka på ”kassan”. Där väljer du som kund också vilket betalningssätt som passar dig bäst, faktura eller kortköp.

Vi levererar direkt från vårt lager och garanterar snabb leverans inom Skandinavien.
All information om leverans och betalningssätt och ev. övriga avgifter tillhandahålls i kassan.
Då vi packat din order skickas ett mail till dig med en sändningsbekräftelse. Då paketet finns att hämta ut på ditt närmaste ombud får du en avisering via SMS i de fall ditt paket inte får plats i brevlådan.

Välkommen som kund hos PHAXswimwear.se !

SNABBFAKTA
– Fri frakt (express 59 kr)
– Normal leveranstid 2-4 dagar
– Öppet köp 14 dagar
– Fri frakt vid byten
– Högsta kvalitet
– Trygg ehandel
– Säkra betalningsmetoder
– info@phaxswimwear.se (kundtjänst alla dagar)

BETALSÄTT

Hos oss kan du betala på många olika och säkra sätt, välj det som passar just dig bäst. Nedan följer en beskrivning av de betalningssätt vi erbjuder.

Klarna Faktura (0 kr) – Gäller för Norge, Finland samt Sverige
Betalning sker först efter att paketet blivit levererat och du har haft tid att prova varorna. Betalningsvillkor 14 dagar.
Vid fakturabetalning sker en kreditupplysning samt folkbokföringskontroll på ditt personnummer. Detta för att vi skall vara säkra på att du är den personen du utsäger dig för att vara. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.
Du kan även välja att delbetala efter att du fått hem fakturan från Klarna. All information finns i ditt mail från klarna tillsammans med fakturan.
Vi tänker på miljön och skickar därför samtliga fakturor till din angivna e-post. Var därför noga med att ange rätt adress.

Klarna Konto – Delbetala
Med Klarna Konto kan du välja att delbetala din order upp till 24 månader. Minimum belopp 50 sek/mån. Aviavgift 29 sek/mån. Årsränta fn. 19,90 %

För frågor gällande faktura och avbetalning vänligen kontakta Klarna på:

Tel: 08-120 120 00
Telefontider:
Mån-Tor: 08.30 – 20.00
Fre: 08.30 – 17.00
Lör-Sön: 10.00 – 17.00
Helgdagar stängt Epost: info@klarna.com
Kontaktformulär: http://klarna.com/kundtjanst

Kortbetalning – under säkerhet
Vid kortbetalning tillkommer ingen extra kostnad utöver ev. fraktkostnad.

Vi tar emot VISA och Mastercard. Vår betalningspartner Nets epayment garanterar en säker och snabb betalning. Dina uppgifter gällande ditt kontokort sparas ALDRIG av Phaxswimwear! All information skickas krypterad via säkrad server(HTTPS).

FRAKT

Standard – Fraktfritt (2-4 dagar leveranstid)
Express – Fraktkostnad 59:- (1-2 dagar leveranstid)
Frakt motsvarande postens avgifter tillkommer alltid vid leverans utanför Sverige oavsett ordervärde.

Leverans – Vi levererar till hela Europa
Då vi mottagit din beställning skickas en orderbekräftelse per mail med information om din order. Kontrollera alltid din order, om ni skulle vilja ändra något i ordern måste detta ske omedelbart med vår kundtjänst då vi är väldigt snabba på att packa för att snabbt leverera ordern. Ha alltid ordernummer tillhands vid kontakt med kundtjänst. För paket som inte hämtas ut på ombudet debiteras en avgift om 295 sek.

Leveranstid
Normal leveranstid hos oss är 1-5 dagar oavsett betalningsalternativ. Alla beställningar som görs före 15.00 på vardagar skickas samma dag. Vi meddelar alltid så snart vi kan kunden om ev avvikelser. Din order hämtas ut på ditt närmaste ombud efter mottagen SMS avisering och uppvisande av legitimation.
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel.

Transport
PHAXswimwear.se skickar alla sina paket med Postnord. Kommer en vara fram till kund skadad är PHAXswimwear.se betalningsansvariga, du måste dock meddela oss inom 3 dagar efter att du mottagit försändelsen. Vid retur är kunden betalningsansvarig för transport samt om varan skadats.

Sekretess och säkerhet
Vi garanterar säker överföring och hantering av era uppgifter när ni handlar på www.phaxswimwear.se. Dina uppgifter överförs krypterat och lämnas aldrig ut till tredje part.
Alla misstänkta bedrägerier polisanmäls. Vid leveranser av ett högt värde lämnas varorna ut till ditt närmaste utlämningsställe, detta för att undvika bedrägerier.

BYTE och RETUR

Du kan inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud mottagit paketet byta eller returnera en vara. Varan måste dock komma tillbaka till oss oanvänd och i originalförpackning, packa dina returer vikta i sin originalförpackning.
Vi bedömer varor som oanvända då trosskyddet är helt, varan ser ren och fin ut samt att den är fri från fläckar och kroppshår.

Återbetalning
Återbetalning sker normalt via det betalsätt du valt
– Klarna faktura – Vi krediterar varan från fakturan och du får en ny faktura per email.
– Kortköp – Vi sätter tillbaka summan på ditt betalkort.
– Postförskott – Vi sätter tillbaka summan på ditt bankkonto. Glöm inte att lämna dessa uppgifter till oss vid retur.

Bytesetikett
En förfrankerad returetikett för byten skickas per mail, denna hjälper dig att enkelt byta en eller flera varor enkelt. Följ instruktionerna på returetiketten. Returfrakten efterdebiteras om 49 kr. Vid byten bjuder vi på frakten av den nya varan till dig.
Om du skickar tillbaka en vara i retur (utan att byta) och använder returetiketten kommer vi att debitera dig 69 kr för returkostnaden. Summan drages av innan återbetalning. Du kan självklart också bekosta din retur tillbaka till oss själv utan att använda bytesetiketten.

Reklamation
Vid reklamation måste du alltid kontakta oss först. Detta gör du genom att skicka ett mail till info@phaxswimwear.se Där uppger du ditt ordernummer, namn, adress, bankuppgifter, fakturauppgifter samt varför du vill reklamera din vara. Vid reklamation står vi för frakten.
Vid ev. tvist har vi som policy att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Moms ingår alltid med 25% i våra priser.

Observera att om du är under 18 år måste godkännande av målsman lämnas. Vi tar ej på oss något ansvar för om någon under 18 år och beställer utan förälders tillstånd. Inte heller om du beställer i annans namn eller adress.

——————————————————————————————————-
Bolagsinformation
PHAX® swimwear distribueras av NordicWay AB för Sverige, Norge, Finland och Danmark
Org. Nr. 559085-0102
Momsregistreringsnummer: SE559085010201
Adress: Österlånggatan 11, 503 31 Borås
Kundtjänst: info@phaxswimwear.se (vi svarar normalt inom 24 timmar)
Epost: info@phaxswimwear.se (öppet alla dagar)

Reklamationer
Nedan följer ett utdrag ur allmänna reklamationsnämndens rekommendationer

Reparation, byte eller pengarna tillbaka?

Köparen kan kräva att varan repareras (avhjälpande) eller byts ut mot en ny likvärdig vara (omleverans). Säljaren har dock rätt att välja mellan åtgärderna avhjälpande och omleverans om köparens krav innebär en oskälig kostnad för säljaren.

Är det exempelvis fel på din nyinköpta telefon kan det bästa alternativet vara att säljaren byter ut den mot en ny. Men har i stället ugnsluckans lås på en nyinstallerad spis gått sönder är förmodligen en reparation hemma hos dig den bästa lösningen. Oavsett om felet repareras eller varan ersätts med en ny, ska åtgärden ske “inom skälig tid” från det att du reklamerade. Åtgärden måste självklart avhjälpa felet. Om felet finns kvar efter två reparationsförsök har du i regel rätt att vägra gå med på fler försök. Om det är olika fel kan säljaren få göra fler än två reparationer innan du kan vägra fler försök. Säljaren ska reparera eller byta varan utan kostnad för dig.

Om säljaren inte lyckas avhjälpa felet, om han vägrar eller det av någon anledning inte är lämpligt att reparera eller lämna en ersättningsvara, kan du begära prisavdrag, få ersättning för att reparera varan på annat håll, eller häva köpet. Prisavdraget ska vara rimligt i förhållande till felet, det vill säga motsvara en tänkt värdeminskning eller framtida reparationskostnad.

 

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.