Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss redan idag!

Handla tryggt på PHAXswimwear.se

Det är enkelt och tryggt att handla bikinis hos oss!
Du väljer vilken storlek som passar dig, och klickar därefter på knappen ”köp”. Dina varor hamnar därefter i kundkorgen och du kan enkelt slutföra din beställning genom att klicka på ”kassan”. Där väljer du som kund också vilket betalningssätt som passar dig bäst, faktura eller kortköp.

Vi levererar direkt från vårt lager och garanterar snabb leverans inom Skandinavien.
All information om leverans och betalningssätt och ev. övriga avgifter tillhandahålls i kassan.
Då vi packat din order skickas ett mail till dig med en sändningsbekräftelse. Då paketet finns att hämta ut på ditt närmaste ombud får du en avisering via SMS i de fall ditt paket inte får plats i brevlådan.

Välkommen som kund hos PHAXswimwear.se !

SNABBFAKTA
– Frakt 35 kr
– Express frakt 79 kr
– Normal leveranstid 1-3 dagar
– Öppet köp 14 dagar
– Fri frakt vid byten
– Högsta kvalitet
– Trygg e-handel
– Säkra betalningsmetoder
– info@phaxswimwear.se (kundtjänst alla dagar)

BETALSÄTT

Hos oss kan du betala på många olika och säkra sätt, välj det som passar just dig bäst. Nedan följer en beskrivning av de betalningssätt vi erbjuder.

Klarna Faktura (0 kr) – Sverige
Betalning sker först efter att paketet blivit levererat och du har haft tid att prova varorna. Betalningsvillkor 14 dagar.

Klarna Konto – Delbetala
Med Klarna Konto kan du välja att delbetala din order upp till 24 månader. Minimum belopp 50 sek/mån. Aviavgift 29 sek/mån. Årsränta fn. 19,90 %

För frågor gällande faktura och avbetalning vänligen kontakta Klarna på:

Tel: 08-120 120 00
Telefontider:
Mån-Tor: 08.30 – 20.00
Fre: 08.30 – 17.00
Lör-Sön: 10.00 – 17.00
Helgdagar stängt Epost: info@klarna.com
Kontaktformulär: http://klarna.com/kundtjanst

Kortbetalning – under säkerhet
Vid kortbetalning tillkommer ingen extra kostnad utöver ev. fraktkostnad.

Vi tar emot VISA och Mastercard.

För mer information och betalningsvillkor, läs mer på följande länk: Klarnas Villkor

FRAKT

Standard – Fraktkostnad 35:- (2-4 dagar leveranstid)
Express – Fraktkostnad 79:- (1-2 dagar leveranstid)
Frakt motsvarande postens avgifter tillkommer alltid vid leverans utanför Sverige oavsett ordervärde.

Leverans – Vi levererar till hela Europa
Då vi mottagit din beställning skickas en orderbekräftelse per mail med information om din order. Kontrollera alltid din order, om ni skulle vilja ändra något i ordern måste detta ske omedelbart med vår kundtjänst då vi är väldigt snabba på att packa för att snabbt leverera ordern. Ha alltid ordernummer tillhands vid kontakt med kundtjänst. För paket som inte hämtas ut på ombudet debiteras en avgift om 295 sek.

Leveranstid
Normal leveranstid hos oss är 1-5 dagar oavsett betalningsalternativ. Alla beställningar som görs före 15.00 på vardagar skickas samma dag. Vi meddelar alltid så snart vi kan kunden om ev avvikelser. Din order hämtas ut på ditt närmaste ombud efter mottagen SMS avisering och uppvisande av legitimation.
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel.

Transport
PHAXswimwear.se skickar alla sina paket med Postnord. Kommer en vara fram till kund skadad är PHAXswimwear.se betalningsansvariga, du måste dock meddela oss inom 3 dagar efter att du mottagit försändelsen. Vid retur är kunden betalningsansvarig för transport samt om varan skadats.

Sekretess och säkerhet
Vi garanterar säker överföring och hantering av era uppgifter när ni handlar på www.phaxswimwear.se. Dina uppgifter överförs krypterat och lämnas aldrig ut till tredje part.
Alla misstänkta bedrägerier polisanmäls. Vid leveranser av ett högt värde lämnas varorna ut till ditt närmaste utlämningsställe, detta för att undvika bedrägerier.

BYTE och RETUR

Du kan inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud mottagit paketet byta eller returnera en vara. Varan måste dock komma tillbaka till oss oanvänd och i originalförpackning, packa dina returer vikta i sin originalförpackning.
Vi bedömer varor som oanvända då trosskyddet är helt, varan ser ren och fin ut samt att den är fri från fläckar och kroppshår.
Tips! Om du provar underdelen gör gärna det med trosor på.

Återbetalning
Återbetalning sker normalt via det betalsätt du valt
– Klarna faktura – Vi krediterar varan från fakturan och du får en ny faktura per email.
– Kortköp – Vi sätter tillbaka summan på ditt betalkort.
– Postförskott – Vi sätter tillbaka summan på ditt bankkonto. Glöm inte att lämna dessa uppgifter till oss vid retur.

Bytesetikett
En förfrankerad returetikett för byten skickas per mail, denna hjälper dig att enkelt byta en eller flera varor enkelt. Följ instruktionerna på returetiketten. Returfrakten efterdebiteras om 69 kr. Vid byten bjuder vi på frakten av den nya varan till dig.
Om du skickar tillbaka en vara i retur (utan att byta) och använder returetiketten kommer vi att debitera dig 69 kr för returkostnaden. Summan drages av innan återbetalning. Du kan självklart också bekosta din retur tillbaka till oss själv utan att använda bytesetiketten. Viktigt! Kontakta oss alltid på mejl oavsett om du tänker skicka tillbaka själv eller via vår tjänst, för att vi ska kunna upprätta en retur.

Reklamation
Vid reklamation måste du alltid kontakta oss först. Detta gör du genom att skicka ett mail till info@phaxswimwear.se Där uppger du ditt ordernummer, namn, adress, bankuppgifter, fakturauppgifter samt varför du vill reklamera din vara. Vid reklamation står vi för frakten.
Vid ev. tvist har vi som policy att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Moms ingår alltid med 25% i våra priser.

Observera att om du är under 18 år måste godkännande av målsman lämnas. Vi tar ej på oss något ansvar för om någon under 18 år och beställer utan förälders tillstånd. Inte heller om du beställer i annans namn eller adress.

——————————————————————————————————-
Bolagsinformation
PHAX® swimwear distribueras av NordicWay AB för Sverige, Norge, Finland och Danmark
Org. Nr. 559085-0102
Momsregistreringsnummer: SE559085010201
Adress: Tigerstigen 19, 426 72 Västra frölunda
Kundtjänst: info@phaxswimwear.se (vi svarar normalt inom 24 timmar)
Epost: info@phaxswimwear.se (öppet alla dagar)

Reklamationer
Nedan följer ett utdrag ur allmänna reklamationsnämndens rekommendationer

Reparation, byte eller pengarna tillbaka?

Köparen kan kräva att varan repareras (avhjälpande) eller byts ut mot en ny likvärdig vara (omleverans). Säljaren har dock rätt att välja mellan åtgärderna avhjälpande och omleverans om köparens krav innebär en oskälig kostnad för säljaren.

Är det exempelvis fel på din nyinköpta telefon kan det bästa alternativet vara att säljaren byter ut den mot en ny. Men har i stället ugnsluckans lås på en nyinstallerad spis gått sönder är förmodligen en reparation hemma hos dig den bästa lösningen. Oavsett om felet repareras eller varan ersätts med en ny, ska åtgärden ske “inom skälig tid” från det att du reklamerade. Åtgärden måste självklart avhjälpa felet. Om felet finns kvar efter två reparationsförsök har du i regel rätt att vägra gå med på fler försök. Om det är olika fel kan säljaren få göra fler än två reparationer innan du kan vägra fler försök. Säljaren ska reparera eller byta varan utan kostnad för dig.

Om säljaren inte lyckas avhjälpa felet, om han vägrar eller det av någon anledning inte är lämpligt att reparera eller lämna en ersättningsvara, kan du begära prisavdrag, få ersättning för att reparera varan på annat håll, eller häva köpet. Prisavdraget ska vara rimligt i förhållande till felet, det vill säga motsvara en tänkt värdeminskning eller framtida reparationskostnad.

Personuppgifter & Cookies

Vi och våra samarbetspartners behandlar dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig en förenklad köpupplevelse på PHAX swimwear.se. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till dig. Följande är exempel på personuppgifter som vi och Klarna behandlar:

  1. Kontaktinformation – namn, address, e-postaddress, telefonnummer m m (detta behöver vi för att kunna leverera din order samt enligt bokföringslagen i 7 år)
  2. Personnummer (hanteras endast av Klarna)
  3. Betalningsinformation – kortnummer, fakturainformation m m (hanteras endast av Klarna)
  4. Finansiell information – t ex information om inkomst och eventuella betalningsanmärkningar (används i de fall det tas en kreditupplysning)  (hanteras endast av Klarna)
  5. Artikelinformation – uppgifter avseende de köp du gör (detta behöver vi för att kunna leverera din order samt enligt bokföringslagen i 7 år)
  6. Historisk information – uppgift om tidigare köp, hur du tidigare har efterlevt betalningsvillkoren, eventuella avslag m.m. (hanteras endast av Klarna)
  7. Information om din dator/enhet – IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar m m (hanteras endast av Klarna)
  8. Allmänt tillgänglig information på internet

Personnummer används för identifiering och som kundnummer i kundhanteringssyfte i vårt och Klarnas system. Om du tidigare har använt Klarna kan det finnas sparade uppgifter om dig för exempelvis kundhantering, dokumentationskrav eller liknande godkända ändamål. Klarna kommer att använda eventuell sådan information för att säkerställa din identitet och förenkla din användning av Klarna Checkout. Klarna kan även komma att använda elektronisk kommunikation (kommunikation via t ex SMS och e-post) i kontakterna med dig. Klarna kan komma att lämna ut uppgifter till andra företag inom Klarnas företagsgrupp, som också kan använda informationen på de sätt och för de ändamål som beskrivs här. För administrativa ändamål kan uppgifter även komma att lämnas ut till den ehandlare där du gjort ditt inköp samt till våra särskilt utvalda partners för kundanalys och marknadsföring. Vidare kan uppgifter komma att lämnas ut i samband med överlåtelse av fordran till inkassoföretag eller motsvarande. Uppgifterna kan även komma att överföras för behandling utanför EU/EES- området till en stat som inte har samma nivå på skyddet för personuppgifter. Klarna värnar om skyddet för personuppgifter och kommer att införa lämpliga skyddsåtgärder för att skydda uppgifterna. Du har rätt att en gång per år skriftligt begära att få tillgång till de uppgifter som rör dig. Du har också rätt att korrigera felaktiga uppgifter samt att välja bort att ta emot ytterligare marknadskommunikation. Klarna är personuppgiftsansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter.

Se även Klarnas Privacy Statement för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.

Genom att handla och använda Klarna Checkout på vår hemsida godkänner du användningen av dina personuppgifter på sätt som har beskrivits här, inklusive eventuell överföring till annat företag eller till stat utanför EU/EES-området samt möjligheten att använda elektronisk kommunikation vid t ex marknadsföring.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post via info@phaxswimwear.se.  För att du ska vara så trygg som möjligt hanteras alla dina uppgifter via en säker anslutning (SSL) och vår webbsida ligger i Danmark hos Surftown.

Cookies

Denna webbutik använder sig av cookies enligt Electronic Communications Act, 25 juli 2003. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information för att hjälpa webbutiken att identifiera och följa användare. Cookies finns som sessionscookies och som cookies som lagras permanent på din dator. Under tiden för ditt första besök i webbutiken blir din webbläsare tilldelad en sessionscookie som är unik och som används för att inte blanda ihop dig som användare med andra användare. För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare. Denna typ av cookie används enbart för att ge dig som besökare en bättre upplevelse och support och lagrar inga personlig uppgifter om dig. Cookies kan raderas i din webbläsare. I denna webbutik används cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support. Vi använder oss av Google Analytics för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa vår fullständiga Cookie Policy här.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.