STORLEKSGUIDE

Vad händer om bikinin inte passar? Inga problem, hos oss byter & returnerar du enkelt.
Du har alltid 14 dagars öppet köp!

________________________________________________

Förenklad storleksguide EU

Bikini storlek  XS        S         M       L        XL      
Top (bh kupa) AA-A A-B C-D DD-E F
Trosa 30-32 32-34 36 38 40

 

 

Baddräkt S M L XL
Kup-strl BH A-C B-D D-E E-F
Byxa 32/34 34/36 38/40 40/42

Hos oss på PHAXswimwear.se säljer vi alltid “Wide” bikini trosa som standard. “Medium Wide” är ca 1 cm smalare än “Wide” baktill. Vid avvikelser anges detta i produktbeskrivningen.

Tips! 

Om du önskar att kupan skall täcka mer av din byst
Välj modeller med breda band runt nacken.

99% av vårt sortiment har vadderade överdelar där vadderingen är uttagbar. Du kan enkelt plocka ut vadderingen eller sätta in en egen.

Har du svårt att hitta en trosa som passar dig?
Välj då en modell med knytband i sidorna så kan du själv välja hur den skall sitta på just dig.

Alla våra modeller knyts med band i nacke samt rygg för bästa passform.
Som standard säljs endast “Wide Panty” på phaxswimwear.se. (om inget annat anges)

Bikinis Online – PHAX Swimwear

10 FANTASTISKA TIPS TILL DEN PERFEKTA BIKININ

1. Var stolt över din kropp och visa upp dina bästa tillgångar med färger, grafik och unika detaljer såsom pärlor och broderier.

2. En baddräkt skall sitta tight utan tyg som hänger. Tänk på att badkläder töjs då de är blöta så välj en storlek mindre om du är mellan två storlekar.

3. Draperade detaljer och veckade partier ger ett intryck av tightare midja. Våra baddräkter har dessutom ett förstärkt parti runt buk och rygg som formar och är figurvänliga.

4. Då du önskar ett bra stöd för bysten skall du välja en bikini med bygel eller med restår under byst. En halterneck med breda band lämpar sig utmärkt för stor byst. En bikiniöverdel skall sitta tight.

5. Du vet att din bikiniöverdel passar du det inte buktar under kupan eller på ytterkant mot armhålan.

6. För att skapa och framhäva kurvor välj modeller som, monokini, latintrosor och scrunchbutt. Volanger och starka färger framhäver också dina kurviga delar.

7. För att undvika utbuktningar vid troskanten välj modeller med knytband i sidan eller med breda resårer. Våra modeller är till 90% sömlösa i kanterna vilket löser problemet med markanta kanter.

8. Asymmetriska tyger och modeller ger ett intryck av smalare axlar och flyttar blicken till nyckelbenen. Tips, sätt gärna upp håret i en hög hästsvans för bästa effekt om du har breda axlar.

9. Skapa en illusion av långa ben med högt skurna modeller i mörk färg. Matcha med ett par kilklackar och smörj in kroppen i en lyxig olja med skimmer.

10. PHAX bästa råd: Var nöjd med din kropp. Visa upp den kroppsdel du är mest stolt över. Våga testa olika modeller, ofta är det den oväntade, obeprövade som passar bäst. Testa hemma tillsammans med skor, strandkläder och smycken.

 
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.